Logo

Onze klanten

We stellen onze klanten centraal in alles wat we doen. Hun succes is ons succes en ons doel is om onze klanten de best mogelijke diensten en oplossingen te bieden. Door strategische samenwerking en actief bij te dragen aan een betere toekomst, kunnen we gezamenlijk de uitdagingen in de pensioensector aanpakken. Niet alleen onze pensioenfondsklanten, maar ook de aangesloten werkgevers bieden wij ondersteuning bij pensioen gerelateerde vraagstukken en administratieve verwerkingen.

Onze klanten

Pensioenfondsen

We zijn er trots op dat we Pensioenfonds PDN en Stichting Pensioenfonds SABIC als onze belangrijkste pensioenfondsklanten mogen bedienen. We zetten ons in om beide fondsen de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun pensioenen effectief te beheren en waarde te leveren aan hun deelnemers.

Pensioenfonds PDN
Stichting Pensioenfonds SABIC

Werkgevers

We begrijpen dat pensioenen een belangrijk onderdeel zijn van het arbeidsvoorwaardenpakket. Daarom informeren en ondersteunen wij werkgevers bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun pensioenregelingen. Ook helpen we werkgevers om effectief met hun werknemers te communiceren over pensioen, zodat zij inzicht krijgen in hun mogelijkheden en de beste keuzes maken voor hun toekomst. Op basis van bovenstaande aanpak ondersteunen wij een breed scala aan werkgevers.

AnQore
AOC Trusten Solutions
Avient
Brightlands Venture Partners
Centrient
Chemelot
Circle Infra Partners
Covestro
Envalior
DPS
DSM Firmenich
Endurans Solar
Fibrant
Innosyn
Sitech
Synres
Vynova
Sabic