Logo

Welkom bij DPS

Verbindend in pensioenen
Over ons

Wij zijn DPS...

DPS is de integrale dienstverlener voor pensioenfondsen. Dit betekent dat wij pensioenfondsbesturen niet alleen ondersteunen vanuit de bestuurlijke processen, maar ook inhoudelijk adviseren op het vlak van vermogensbeheer, actuariaat, pensioenen en communicatie, risicobeheer en audit.

Naast advisering voeren we de pensioenadministratie en de deelnemerscommunicatie uit. We beschikken aanvullend over een eigen vermogensbeheerafdeling waarin fiduciair advies, fiduciair beheer en de uitvoering van het portefeuillemanagement zijn ondergebracht. Daarnaast worden mid-office -en back-office taken uitgevoerd voor vermogensbeheer. We verzorgen ook de financiële administratie en de reporting, van jaarwerk tot toezichthoudende rapportages.

We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van advisering en uitvoering toegevoegde waarde biedt in de dienstverlening aan pensioenfondsen en de pensioendeelnemers.

Duurzaamheid

Wij zijn ervan overtuigd dat als vermogensbeheerder en pensioenuitvoeringsorganisatie, maar ook als werkgever we een rol kunnen spelen in de verduurzaming van de  samenleving in brede zin. Wij zien het als taak om samen met onze pensioenfondsklanten een positieve bijdrage te leveren aan mens, milieu en maatschappij door pro-actief invulling te geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Lees meer
Duurzaamheid
Werken bij DPS

Werken bij DPS

Wij zijn een organisatie met ongeveer 70 medewerkers met een diverse bezetting voor wat betreft opleiding, ervaring en achtergrond. Wij voeren een actief diversiteitsbeleid vanuit de overtuiging dat een diverse organisatie intrinsiek toegevoegde waarde heeft. Wij vinden dat medewerkers zich binnen onze organisatie moeten kunnen ontwikkelen als professional. Hierbij spelen collegialiteit, een breed takenpakket en veel eigen verantwoordelijkheid een grote rol.

Als je op zoek bent naar een uitdaging waarin je werk impact heeft, dan is DPS de plek voor jou.

Lees meer